Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 23:01

Персональний сайт Бєлової Анастасії Олексіївни

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Жовтень » 6 » Випускники – наше минуле, сьогодення і майбутнє!
12:41
Випускники – наше минуле, сьогодення і майбутнє!

Оглядаючись назад чи зоріючи впевнено вперед, навіть через 95 років, розумієш, що найбільше багатство навчального закладу – це його випускники. ВСП «Бердянський коледж ТДАТУ імені Дмитра Моторного» пройшов довгий шлях від школи виноградарства до технікуму та коледжу сьогодні. І завжди, в усі часи славу йому творили студенти різних років. Такі різні, такі близькі і далекі. Люди, що впевнено крокують життям, не зраджуючи свого фаху, а, значить, свого призначення на землі. Люди, про яких з гордістю можна сказати – це наші випускники!

Гортаючи сторінки старого музейного альбому, згадуємо випускників старшого покоління: Кунгурцева Євгена Максимовича – випускника заочного відділення, що служив радянським військовим льотчиком, був двічі Героєм Радянського Союзу, генерал-майором авіації; Мозгового Івана Олексійовича – провідного політичного діяча Радянського союзу, який очолював аграрну політику України (1980-1988р.), а сільськогосподарське виробництво цього періоду за багатьма показниками досягло світового рівня.

Згадуємо Михайлянца Едуарда Армаїсовичавипускника 1960 року, що був радником корпорації «Закарпатсадвинпром», головою Центральної дегустаційної комісії корпорації «Укрвинпром», заслужений працівник промисловості України. Варто наголосити на особистому внеску Едуарда Армаїсовича в боротьбу за якість виноробної продукції України, гідне її подання на численних республіканських та міжнародних виноробних форумах, дегустаціях і конкурсах, у створенні іміджу нашої країни як виноробної держави.

Лівік Петро Євтихійович – випускник 1961 року, генеральний директор ВАТ «Зелений Гай», місто Вознесенськ, Миколаївська область.

Рудь Юрій Єгорович – директор Московського комбінату шампанських вин.

Гуляєв Геннадій Ульянович – директор радгоспу «Жовтнева хвиля» (1961-1988).

Рубан Віктор Олексійович – випускник 1964 року, начальник цеху ДП «Володимирське», Миколаївська область.

Рубан Олексій Вікторович – випускник 1989 року, керівник ДП «Володимирське» (Миколаївська обл.), що займається вирощуванням сільськогосподарських культур та робить величезний внесок у розвиток галузі.

Свиридов Сергій Олександрович – директор агрофірми «Радгосп «Білозерський» (Херсонська область), Селецький Олег Вікторович – агроном агрофірми «Радгосп «Білозерський». Це підприємство і досі залишається єдиним, унікальним в Україні з повним циклом виробництва: вирощування виноградних саджанців, виноградарство, виноробство. До речі, вирощування клонованих щеплених виноградних саджанців, які відповідають вимогам європейських стандартів, на Херсонщині перебуває на високому рівні лише в с. Дніпровському, в цій агрофірмі. Пишаємось такими унікальними людьми своєї справи, що є яскравим прикладом для наслідування майбутніми випускниками коледжу.

Загорко Надія Петрівна, випускниця 1970 року. Кандидат технічних наук, доцент кафедри обладнання переробних та харчових виробництв імені професора Ф.Ю. Ялпачика Таврійського державного агротехнологічного університету.

Сичова Олена Вікторівна, випускниця 1994 року, Генеральний директор ТОВ «Миколаївський коньячний завод».

Шевченко Віталій Володимирович, випускник 1990 року, директор туристичної фірми «Темеринда», вже кілька років поспіль незмінний голова на державних іспитах студентів спеціальності «Туризм».

Кузук Віталій Федорович, випускник 1990 року, фермер, керівник ФГ «Світлий шлях» (Одеська область, смт Тарутине).

Ткачук Віталій Вікторович, випускник 1986 року, головний інженер ТДВ «Бердянський хлікомбінат».

Бурлєй Андрій, головний інженер КУ «Бердянськводоканал».

Брезицький Федір Георгійович, випускник 1986 року, керівник ТОВ «Еталон-Агро-Плюс», що займається сільгоспвиробництвом.

Ларченко Леонід Миколайович, випускник 1968 року, директор ВАТ «Азовпрод», м. Бердянськ.

Шкарупіло Любов, випускниця 2010 року, отримала ґрант на навчання у Європі, єдина серед 90 учасників зі всього світу, яка навчалась у Європі, та проходила практику на найкращих підприємствах галузі.

Цей список можна продовжувати і продовжувати, це наша слава і гордість!

Багато випускників є видатними політичними та громадськими діячами регіону: Бабанін Олександр Олександрович, випускник 1973 року, депутат Запорізької обласної ради; Бєлогуров Геннадій Вікторович – перший заступник голови Бердянської райдержадміністрації; Шаповалов Євгеній Іванович, випускник 1986р., міський голова м. Бердянська 2008-2010р., підприємець; Зінчук Юрій Володимирович, випускник 1984р., депутат Бердянської міської ради шостого скликання, підприємець, займається благодійною діяльністю, допомагає організовувати постачання воїнам АТО продуктів харчування та одягу, засновник фірми «Веста»(2016р.), М’якоткін Володимир В’ячеславович, випускник 1985р., депутат Запорізької обласної ради (2006-2010р.р.), активний учасник Бердянського відділення союзу ветеранів Афганістану «Шураві», суспільно-політичний діяч Запорізького краю; Кулага Анатолій Миколайович (випускник 1972 року) староста у селах Нововасилівка, Роза, селищі Шовкове; Кальченко Ігор Леонідович, випускник 1981 року, директор Бердянського зоопарку «Сафарі».

Наш коледж славиться і своїми спортсменами: Пєвнєв Сергій Ігорович, випускник 1997 року, багаторазовий чемпіон і рекордсмен Європи та світу, переможець Всесвітніх ігор з пауерліфтингу, вага на штанзі 400 кг., 2009 рік. Заслужений майстер спорту України ( Директор ФОК "Водник").

Циганок Юлія, випускниця 2014 року, дворазова чемпіонка Всеукраїнських спортивних ігор серед студентів вищих аграрних закладів з настільного тенісу.

Круглік Артем, випускник 2018 року, на чемпіонаті Європи з пауерліфтінгу серед юнаків посів друге місце (Іспанія, місто Малага).

У наш вік шоу-бізнесу та технологій молодь часто присвячує себе творчості, креативній діяльності. Це Бакуменко Сергій Володимирович, випускник 1991 року, поет та композитор, Крат Федір Володимирович – кінопродюсер. 1997 – 2007 роках Федір Крат заснував та був продюсером кінофестивалю «Бригантина» у своєму рідному Бердянську.

Досить молода спеціальність коледжу «Туризм» також може похвалитись випускниками, що роблять славу своєму навчальному закладу в Україні та поза її межами. Це Авакян Маргарита, що на даний час працює авіасупервайзером у компанії ділового туризму Business Travel Leisure (BTL). Працює з груповими авіаперельотами та глобальними клієнтами, а також навчає молодих менеджерів роботі з глобальними системами бронювання. Брусяніна (Шевченко) Альона, навчаючись у коледжі, працювала адміністратором готелю «Монсеньйор», м. Бердянськ. З 2012 по 2016 роки «виросла» від адміністратора готелю до керівника мережі готелів «Irishotels» (Маріуполь, Київ, Бердянськ). Гожий Антон, випускник спеціальності «Туризм» – музикант, учасник чоловічої кавер групи «Ray Band» (м. Київ). Орлова Анастасія, випускниця 2012 р., працювала в групі підтримки ХК «Донбас» та ФК «Шахтар», потім влаштувалася в модельне агентство, де робота не просто хобі, а ще можливість подорожувати Україною і світом. Наші молоді та амбітні випускники зараз уже працюють у Верховній Раді нового скликання – Гужва Вікторія (2011р.) є помічником-консультантом народного депутата Марини Нікітіної (від партії «Слуга народу»).

Розбудовують та працюють в аграрному секторі, вірні своїй справі, випускники 2016р. – Семенюченко Віктор (агроном на агрофірмі «Славутич»), Метрушин Олександр (бригадир СВК «Україна», Приморський район), Мазур Віктор (агроном СТОВ «Токмачани»).

Ми пишаємось нашими відмінниками, учасниками зльотів «Лідери АПК-21 століття» – Кривцуном Євгеном (випускник 2018р.), який продовжує освіту в ТДАТУ за фахом, Конишковою Альоною (випускниця 2018р.), що теж здобуває вищу освіту та працює за спеціальністю на Миколаївському коньячному заводі, Святохою Ольгою (випускниця 2019р.), яка продовжує здобувати освіту в БДПУ.

А найголовніше – нам є ким пишатись у сьогоденні! Це студентка – відмінниця Грищук Ангеліна, що є незмінною учасницею різних свят та конференцій коледжу. Це золоті голоси – Жила Марія та Азаренкова Світлана, учасниці багатьох конкурсів патріотичної та сучасної пісні, «Софійських зір». Це конкурсантка Всеукраїнської олімпіади з української мови – Кислова Олександра, вона ж – одна з солісток танцювального колективу «Мегаполіс», який продовжує давні традиції «сильної» хореографії коледжу! Це Прокудін Данило – автор та виконавець власних реп-пісень!

Ми впевнені, що наші студенти – це сьогодення і майбутнє України, що гідно пронесуть через усе життя славне ім’я – ВСП «Бердянський коледж ТДАТУ імені Дмитра Моторного»! Ми радіємо Вашим злетам та перемогам, пишаємось Вашими досягненнями, бажаємо крокувати вперед та не зупинятись перед труднощами!

Переглядів: 484 | Додав: anastasija184 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • Офіційний сайт "Бердянського коледжу Таврійського державного агротехнологічного університету" — ВСП ТДАТУ.
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024
    uCoz